Verkiezingen 17 maart 2021

Op 17 maart 2021 ‘mag’ Nederland weer naar de stembus.

Team Doe Zelf Normaal stemt niet meer mee. De redenen kan je uitgebreid lezen op deze speciale verkiezingswebsite.

Op deze pagina gaan we in op de aktualiteit rondom de verkiezingen.

Al eerder betoogde wij dat stemmen niet alleen geen zin heeft, maar het corrupte systeem in stand houdt.

Als eerste zoomen we in op nieuwe partijen die mee doen aan de verkiezingen. We kijken wie de partij heeft opgericht, wat de standpunten zijn, en nog veel meer.

Vandaag: Vrij en Sociaal Nederland (VSN)

 

 

 

Vrij en Sociaal Nederland is in de zomer opgericht door Bas Filippini. Bas Filippini was  voorzitter en oprichter van Privacy First.

Het begon allemaal zo mooi. Uit onvrede met het beleid van de regering t.a.v. van de coronacrisis besloot Filippini met een aantal gelijkgestemden de partij op te richten.

Samen met Anna zeven ern Modechai Krispijn ging Filippini aan het werk, en zochen zij mensen voor op de kieslijst.

Kopstuk van Viruswaarheid, Willem Engel, werd op plaats 3 op de kieslijst gezet.

Maar al snel ging het mis. Bas Filippini had spijt dat hij Willem Engel en Anna Zeven de partij binnen had gehaald.

Hij schreef Anna Zeven zonder haar medeweten uit bij de Kamer van Koophandel, en probeerde ook Willem Engel uit te schrijven.

Op zaterdag 6 februari vond er een algemene ledenvergadering plaats (zie Nu.nl), en werd Filippi met 73% van de stemmen geroyeerd als partijleider en lijsttrekker.

Team Doe Zelf Normaal heeft Willem Engel én Bas Filippini gebeld. Ze geven elkaar over en weer de schuld.

Willem Engel zegt aangifte tegen Bas Filippini te hebben gedaan wegens verkiezingsfraude.

Dergelijk geharrewar doet grote schade aan de inzet van al die mensen die proberen een vrij Nederland terug te krijgen. VSN wordt nu geframed als ‘wappiepartij’.

Op social media wordt duidelijk dat niemand meer weet waar ze met VSN aan toe zijn. Er zijn zelfs twee websites: https://www.vrijensociaal.nl en https://www.vrij-en-sociaal.nl

Het duidt op een interne machtsstrijd. Volgens Willem Engel is het te laat voor mediation.

Bovenstaande maakt één ding duidelijk: het heeft geen enkele zin om te gaan stemmen!

Je ziet het regelmatig in de Tweede Kamer: kamerleden stappen, vaak met ruzie, uit de partij, en gaan zelfstandig verder. Voorbeeld is oud-VVD-er Wilders.

Of neem Wybren van Haga. Hij werd , wegens verschillende misstanden en onderzoek door de interne integriteitscommissie, uit de VVD gezet en startte een eenmansfractie, en ging zelfstandig verder. Intussen heeft hij zich aangesloten bij Forum voor Democratie. Je zal deze man maar een voorkeursstem hebben gegeven.

De enige manier om dit corrupte systeem te ondergraven is om er geen legitimiteit aan te geven en op 17 maart massaal te zeggen: ik stem niet meer mee!

Kom je er ook openlijk voor uit niet meer mee te stemmen? Pak dan je telefoon en maak een video van jezelf waarin je zegt: ik stem niet meer mee.  DUS ALLEEN DIE WOORDEN!

Stuur je video naar contact@doezelfnormaal of per Whatsapp naar 0653973023

De video’s worden achter elkaar geplakt en op deze website gepubliceerd. Een aantal niet-stemmers gingen je al voor. Kijk hier maar eens!

Zeg samen met Team Doe Zelf Normaal: #ikstemnietmeermee